Ofte-Stilte-Spørsmål

Sterkhann > Ofte-Stilte-Spørsmål

Hvorfor bør jeg bestille medisin mot erektil dysfunksjon fra anbefalte nettapotek?

Vår nettside har etablert seg raskt i Norge og med et solid fotfeste i det farmasøytiske markedet. Online shopping av potensmidler blir stadig mer populært, ettersom handelen gjennomføres raskt og diskret. Kundebasen vår er mangfoldig med et bredt alderspenn på kundene. Gjennom våre kvalitetssikrede partnere kan du bestille fra et variert utvalg av medisin til de beste prisene på markedet.

Er det trygt å bruke medisin mot impotens?

Erektile medisiner er trygge og har få bivirkninger, det vanligste er hodepine. Medisiner mot impotens skal ikke foreskrives eller selges til personer under 18 år. Personer med underliggende sykdommer må rådføre seg med fastlege før man starter med slik medisin.

Hva forårsaker erektil dysfunksjon?

Erektil dysfunksjon kan forårsakes av flere grunner. Mange langvarige sykdommer som diabetes, hypertensjon, overvekt og arterielle sykdommer forverrer ereksjonen. Årsaken kan også være psykologisk, for eksempel nervøsitet som øker aktiviteten til det sympatiske nervesystemet- som igjen fører til innsnevring av arteriene og svekkelse av ereksjonen. Alder er den viktigste faktoren ved erektil dysfunksjon. Erektil dysfunksjon forekommer hos omtrent 20% av 40-50-åringer og hos mer enn halvparten av de over 70 år.

Kan kvinner bruke medisin mot nedsatt sexlyst?

Ja, det finnes egne medisiner utviklet for kvinner som har utfordringer med sexlysten. Den mest kjente er Lovegra, en rosa pille som er kjent som “kvinnenes Viagra”. Dette er en ikke-hormonell pille kvinner med nedsatt sexlyst kan benytte.

Hvem produserer medisinen som selges?

Medisinene produseres av originale leverandører og kan bare kjøpes via anerkjente nettapotek fra selskaper som er registrert i EU, og som oppfyller alle pålagte krav og forskrifter. Ingen kjøp gjennomføres direkte fra vår nettsted, når du benytter deg av våre linker blir du videresendt til nettapoteket som tilbyr det produktet du ønsker å kjøpe.

Hvorfor kan nettapotek tilby bedre priser enn et lokalt apotek?

Det er rimeligere å selge produkter via nett ettersom det er færre kostnader knyttet til leie av lokaler og butikkansatte. I tillegg finnes det nå en rekke generiske medisiner som inneholder de samme virkestoffene som de tidligere patenterte medisinene. De har samme effekt, men kan tilbys til en rimeligere pris hos en av våre samarbeidspartnere.

Må jeg registrere meg for å bruke nettstedet?

Nei, ingen registrering er påkrevd. Vi tilbyr registrering av brukere for å kunne sende ut nyhetsbrev som inneholder kampanjer og nyheter. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert og er interessert i å få de beste tilbudene først, så anbefaler vi registrering for å kunne motta nyhetsbrevet.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Vi streber etter å betjene våre besøkende så godt som mulig. Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer til vårt nettsted, kan du sende oss en e-post eller benytte deg av kontaktskjemaet som du finner her på siden. Vær oppmerksom på at vi kan ikke tilby medisinsk konsultasjon.