Tidlig utløsning hos menn: råd om forebygging og medisiner på apoteket

Sterkhann > Blogg > Impotens > Tidlig utløsning hos menn: råd om forebygging og medisiner på apoteket

I følge en studie av forskere ved Universitetet i Tromsø (UiT), (juli 2010), er rask ejakulasjon en utbredt lidelse blant norske menn som korrelerer negativt med seksuell velvære. Heldigvis er det hjelp å få mot prematur ejakulasjon – du trenger nemlig ikke å slite på egen hånd for alltid. Her får du gode råd mot for tidlig utløsning for menn, og du kan enkelt finne en fremgangsmåte som passer optimalt for deg.

Gode råd mot for tidlig utløsning

Dersom ejakulasjonen oppstår for fort, kan det først være gunstig å vite hva som er normalen. Kos og forspill regnes ikke med i målingene, men er det vanlig at selve sexen varer fra førti minutter til få sekunder. Man må selv vurdere hva man føler seg komfortabel med.

Hvis du leter etter en løsning, finnes det behandling og medisin som effektivt behandler plagene. Det kan være nyttig å få psykologisk rådgivning, samt utforske forskjellige teknikker for å utsette utløsningen. Mange synes at det virker bra å kombinere to eller tre behandlinger, for eksempel terapi og medikamenter.

Vi anbefaler å prøve metoder og øvelser for å unngå å få orgasme for fort. Du kan hjelpe deg selv før du skal hoppe til køys eller se om det hjelper med kondom. Start og stopp-teknikken anvendes til å trene opp stamina. Øv gjerne på egen hånd. mens du masturberer.

Mange menn er plaget med tidlig utløsning

Man anslår at tjuefem til trettifem prosent sliter med prematur spermavgang, og dette er en vanlig seksuell forstyrrelse. Angst, stress og psykiske plager kan gjøre at økten ikke går som planlagt, dersom man har hatt dårlige opplevelser før i livet.

Det er fort gjort å falle inn i en negativ spiral som er vanskelig å bryte. Mange benytter seg av kapsler for å føle seg trygg og være på den sikre siden. Angsten kan minske og forsvinne etter flere suksessrike omganger og man dropper da kapslene.

Evaluer om det kan være noe psykologisk eller biologisk. Be lege og helsepersonell om å ta en undersøke. Kanskje du plages med hormonforstyrrelser, nervefeil eller betennelse i prostata? Oppsøk legehjelp for nærmere utredning.

Hvilken medisin gis mot tidlig utløsning?

Du kan kjøpe piller og spray i fysiske sexbutikker eller bestille på nett. Test ut penisringer og penispumpe for å få ekstra spenning. Verktøyene er brukervennlige og kan bli en del av en morsom sexlek som også din utkårede har glede av. Ringer med vibrator som stimulerer klitoris er et fullverdig alternativ, og både kvinner og menn kan synes at det er deilig med vibrasjoner.

Det er mulig å gå til anskaffelse av kondomer med bedøvelsesmidler. Det er vel verdt å se om disse funker for deg. Alternativt kan du bestille bedøvelsessalver for å nyte senkekosen enda mer. Smør kremene på penis for å minste følsomheten og forlenge omgangen.

Piller mot for tidlig utløsning fås på apotek

Det har kommet legemidler på dagens marked som tenner nytt håp ved sexproblemer. Du må ikke søke timevis på online forum etter tvilsomme kjerringråd. Løsninger som fikser for tidlig utløsning fås på apotek, inkludert reseptfri Dapoxetine (Priligy). Spør de ansatte om veiledning for å være sikker på at du velger rett produkt.