Hvordan bruker man en penispumpe? Les hvorfor pumpene gir god effekt!

Sterkhann > Blogg > Impotens > Hvordan bruker man en penispumpe? Les hvorfor pumpene gir god effekt!

Kanskje du vil vite hva en penispumpe er og hvorfor den er bra for sexlivet ditt? Har du lenge hatt lyst på en, men du er tvilsom til hva du bør velge? Du trenger ikke søke på wiki eller gjette deg frem – vi gir deg alle svarene på hva en gjør med pumpene, slik at du kan bruke dette spennende sexhjelpemiddelet allerede i dag!

Hva er en penispumpe: konstruksjon og utforming

Det lille sexleketøyet kan gi deg en boost ved å bokstavelig talt få penisen til å bli hardere og større. Pumpen kan være både et pirrende sexleketøy og et billig verktøy ved potensproblemer, og de fås i ulike design og funksjoner.

Hvilke pumper som er de beste for deg, spørs hvilke egenskaper og kriterier du vil vektlegge. Du kan velge mellom manuell penispumpe og automatisk pumpe, og det finnes også innovative vanndrevne enheter på markedet. Prøv deg frem – med litt erfaring bak deg, merker du raskt hva du foretrekker.

Hjelpemiddelet er en slags sylinder som ofte er gjennomsiktig. Enkelte modeller har mål utenpå, slik at du kan se progresjonen. I den andre enden har du enten et pumpehåndtak, pistolgrep eller pumpeball.

Hvordan fungerer penispumper: en enkel forklaring

Nysgjerrig på hvordan penispumper fungerer? Verktøyet skaper et vakuum. Blodet blir dratt ut i svulmelegemene og penishodet når luften blir pumpet ut av sylinderen. Vevet utvides, og penis blir lengre og omkretsen større.

Mange er opptatte av penisstørrelse og drømmer om et imponerende redskap. I tillegg til dette apparatet, brukes også penisforstørrere og penishylser for å få samme resultat. Hvorfor ikke eksperimentere og se hva som passer optimalt for deg?

Hvordan bruke penispumper: Veiledning og smarte tips

Før penis inn i sylinderen og la basen hvile rundt penisroten. Den nederste delen føles behagelig ut mot huden, takket være mykt og deilig materiale. Husk på å bruke en modell som du har plass til å vokse deg stor i. Hvis du velger en elektrisk variant, kan hendene brukes til å kose med ballene dine.

Pass på at du har god tid og ikke blir forstyrret. Vi anbefaler å bruke glidemiddel ved inngangen. Test at den sitter tett på deg ved å pumpe forsiktig i begynnelsen. Ti til tyve minutter er nok. Avslutt umiddelbart ved smerter, og les alltid bruksanvisningen grundig for full effekt.

Hvorfor bruke penispumper? Fordeler og effekter

Ja, hvorfor bør man bruke penispumper? Hvis reisning uteblir, kan disse penisforlengerne øke blodmengden og stivhet. Ekstra følsomhet nedentil er en fantastisk bonus for ytterligere tilfredsstillelse i sengen. Kombiner med en penisring for å bevare ståpenis underveis.

Oksygenering av svampvev er helt essensiell for lokale ereksjonsmekanismer, ellers kan cellene dø. Pumpene kan brukes til penistrening for å motvirke oksygen-slapphet og hypoksi, da oksygenet strømmer til når penis er erigert.

En gjennomsnittlig lang penis kan bli imponerende 2-3 centimeter lengre, men enkelte har opplevd at den vokser med fem-syv cm. Dette er selvsagt meget individuelt. Sliter man med dårlig selvtillit grunnet liten størrelse, kan apparater med utstrekningssystem øke selvfølelsen. Størrelsen kan bli permanent ved daglig bruk av forlengeren. En studie rapporterer om permanent penisforstørrelse på opptil 30 prosent ved riktig bruk i tre til seks måneder. Denne uttalelsen trenger imidlertid ytterligere vitenskapelige bekreftelser. Andre fordeler inkluderer bedre utholdenhet.